Nieuwbouw

Gerrits8023

Van idee tot uitvoering.

Aannemersbedrijf Gerrits mag zich gerust de specialist op het gebied van nieuwbouw noemen. Met duurzame materialen en oog voor elk detail bouwen wij u woning in elke gewenste stijl. Of u nu bij ons aanklopt met een kavel en wat vage ideeën of een uitgewerkte tekening van een architect: wij zorgen voor het eindresultaat dat staat!

Voor de woningbouw begint een project doorgaans met een oriënterend gesprek tussen Aannemersbedrijf Gerrits en de opdrachtgever. Zodra het globale bouwplan bekend is volgt er een voorlopig advies en kan er een globale kostenraming worden gegeven. In de volgende fasen worden de details verder uitgediept, waarna een gedetailleerd ontwerp met aanbieding volgt. Door deze manier van werken kunnen er al in het voortraject praktische oplossingen worden aangedragen. Oplossingen die uw bouwproject een toegevoegde waarde leveren.

Ook tijdens de bouw zal aannemersbedrijf Gerrits indien nodig meedenken met de opdrachtgever wat het beoogde resultaat natuurlijk ten goede komt. Dit houdt in dat wij graag uw droomhuis bouwen, volgens uw wensen en eisen, onder architectuur en binnen uw budget.

  • Al meer dan 200 projecten voltooid in Gelderland
  • 24 jaar ervaring in bouw en verbouw
  • Open werkwijze en direct contact

Aannemersbedrijf Gerrits

aan de slag