Over Ons

Gerrits8083

Het is alweer 24 jaar geleden dat ik mijn bedrijf oprichtte.

Ik had geen werk en kon praktisch nergens aan de slag, want de vraag naar timmerlieden was schaars. Op een gegeven moment besluit je dan de gok te wagen. Inmiddels hebben we in de hele regio een goede naam opgebouwd.

We begonnen met één auto, een aanhanger en wat gereedschap. In de loop der tijd is er steeds meer geïnvesteerd in ander materieel. Eerst deden we vooral werkzaamheden in onderaanneming, maar langzaamaan zijn we meer en meer zelf nieuwbouw en verbouwingen gaan doen. Daar zitten enkele grote projecten bij, maar eigenlijk doen we alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Voor het bedrijfsleven en zeker ook voor de particulier.

Duurzaam bouwen en MVO
Bij ons is duurzaamheid geen marketingtruc. Wij vinden het oprecht belangrijk dat we rekening houden met de toekomst en toekomstige generaties. Wij proberen u daarom zo goed en eerlijk mogelijk te adviseren. Zo gebruiken wij bij al onze bouwprojecten enkel en alleen FSC gecertificeerde houtproducten.

Duurzaam bouwen is een trend die niet meer zal verdwijnen. Ook de verantwoording van een onderneming aan haar omgeving is tegenwoordig een belangrijk punt geworden.

Een keuze voor duurzaam bouwen, maar ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, is respect tonen voor mens en milieu.

De argumenten om voor duurzaam bouwen te kiezen zijn heel uiteenlopen. De belangrijkste argumenten zijn het gevaar van uitputting van grondstoffen en ieders verantwoordelijkheid voor de leefomstandigheden van nu en de toekomst.

Dit betekent voor ons, zo weinig mogelijk energie gebruiken/verbruiken zodat de kinderen van onze kinderen met onze aarde verder kunnen.

image001bnlo-2bnlo-1

 

  • Al meer dan 200 projecten voltooid in Gelderland
  • 24 jaar ervaring in bouw en verbouw
  • Open werkwijze en direct contact

Aannemersbedrijf Gerrits

aan de slag